en de nl

Weekendje weg Schiermonnikoog

Een weekendje weg Schiermonnikoog boeken? Maak kennis met Hotel Duinzicht en het prachtige Waddeneiland Schiermonnikoog. Een heerlijk weekendje weg Schiermonnikoog begint bij Hotel Duinzicht. Onze unieke ligging op het eiland is dé uitvalsbasis om het meest Noord-Oostelijke stukje van Nederland te ontdekken. Lekker fietsen door de duinen, wandelen op de brede stranden of een mooie boswandeling. Bij Hotel Duinzicht begint het!

  • Unieke ligging
  • Moderne hotelkamers
  • Positief beoordeeld 8,1
Bekijk onze kamers Boek direct online


Boek je weekendje weg Schiermonnikoog bij drie sterren Hotel Duinzicht en verblijf in een van onze smaakvol ingerichte en ruim opgezette hotelkamers. Het hotel beschikt over kamers van 1 tot 4 personen. Een deel van de kamers beschikt over een balkon, terras of heerlijke infrarood sauna.

Weekendje Weg Schiermonnikoog – Meerdaagse arrangementen

Meerdere dagen genieten van ons eiland? Dit kan met de volledige en voordelig 4,5, of 8 daagse arrangementen van Hotel Duinzicht. Dus voordelig een (lang) weekendje weg Schiermonnikoog of een week lang verblijven en genieten van rust, ruimte, activiteiten, etc.

Vanaf ons hotel is het slechts 200 meter lopen tot het dorpscentrum en ook het strand is op loop- of fietsafstand. Direct tegenover het hotel bevinden zich de duinen en de bossen. Onze ligging wordt door onze gasten erg positief beoordeeld.

Boek uw weekendje weg Schiermonnikoog voordelig online

Een heerlijk weekendje Schiermonnikoog boekt u eenvoudig en voordelig online. Profiteer van 5% boekingskorting wanneer u uw reservering met iDEAL voldoet. Boek uw weekend weg naar Schiermonnikoog en ga er even helemaal tussenuit!

Bekijk onze kamers Boek direct online