Weekend Schiermonnikoog

Een lekker weekend Schiermonnikoog boekt u natuurlijk bij Hotel Duinzicht. Heerlijk genieten van de rust en de natuur. Wandelen over het goudgele strand van Schiermonnikoog of lekker fietsen door de bossen. Boek je weekend weg Schiermonnikoog bij drie sterren Hotel Duinzicht en verblijf in een van onze smaakvol ingerichte en ruim opgezette hotelkamers.

unieke ligging

moderne hotel kamers

positief beoordeeld 8.1

Bekijk onze kamers
Boek direct online
Banken

Er lekker tussenuit met een weekend Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is een heerlijke eiland voor fietsers en wandelaars vanwege het autoluwe beleid van Schiermonnikoog. Vanaf ons hotel is het slechts 200 meter lopen naar het dorpscentrum en ook het strand is op loopafstand. Tegenover het hotel bevinden zicht de duinen en bossen. Het hotel beschikt over een gezellig restaurant, waar u terecht kunt voor een hapje en drankje.

Verblijf uw weekend Schiermonnikoog in een van onze heerlijke hotelkamers. Het hotel beschikt over kamers van 1 tot 4 personen. Een deel van de kamers beschikt over een balkon, terras of heerlijke infrarood sauna.

Weekend Schiermonnikoog – Heerlijk ontspannen op het eiland

Schiermonnikoog is het meest noord-oostelijke stukje van Nederland. Het waddeneiland is onderdeel van Unesco Waddenzee Werelderfgoed. Op ons mooie eiland kunt u genieten van de prachtige natuur, rust, ruimte, activiteiten en het breedste strand van Europa. Elk jaargetijde heeft zo z`n eigen charme en om u daar van te kunnen laten genieten zijn we het gehele jaar geopend.

Boek uw weekendje weg Schiermonnikoog voordelig online

Een heerlijk weekend Schiermonnikoog boekt u eenvoudig en voordelig online. Profiteer van 5% boekingskorting wanneer u uw reservering met iDEAL voldoet. Boek uw weekend weg naar Schiermonnikoog en ga er even helemaal tussenuit!

Bekijk onze kamers
Boek direct online