Overnachten Schiermonnikoog

Sfeervol overnachten op Schiermonnikoog, dan bent u Hotel Duinzicht aan het juiste adres. Bij ons geniet u van rust en natuur. Ons hotel is een uitstekende uitvalsbasis voor een lange wandeling of een fietstocht over het eiland. Overnachten Schiermonnikoog bij drie sterren Hotel Duinzicht en verblijf in onze modern en sfeervol ingerichte hotelkamers.

unieke ligging

moderne hotel kamers

positief beoordeeld 8.1

Bekijk onze kamers
Boek direct online
Banken

Overnachten Schiermonnikoog – Er lekker tussenuit

Hotel Duinzicht is uitstekend gelegen op Schiermonnikoog. Slechts 200meter verwijderd van het dorpscentrum en ook het strand is op korte loopafstand. Overnachten Schiermonnikoog, fietsen en wandelen, lekker eten en drinken… daarvoor moet u bij Hotel Duinzicht zijn.

Boek uw overnachting op Schiermonnikoog in een van onze heerlijke hotelkamers. Ons hotel kent kamers van 1 tot 4 personen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een kamer met balkon, terras of een heerlijke infrarood sauna.

Weekend Schiermonnikoog – Heerlijk ontspannen op het eiland

Schiermonnikoog is het meest noord-oostelijke stukje van Nederland. Het waddeneiland is onderdeel van Unesco Waddenzee Werelderfgoed. Op ons mooie eiland kunt u genieten van de prachtige natuur, rust, ruimte, activiteiten en het breedste strand van Europa. Elk jaargetijde heeft zo z`n eigen charme en om u daar van te kunnen laten genieten zijn we het gehele jaar geopend.

Boek uw weekendje weg Schiermonnikoog voordelig online

Profiteer van een  boekingskorting, wanneer u uw reservering boekt via het voordeeltarief op onze site en met iDEAL betaalt bent u het voordeligste uit.

Bekijk onze kamers
Boek direct online