en de nl

Hotel Schiermonnikoog

U zoekt een hotel op Schiermonnikoog? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Hotel Duinzicht ligt aan de rand van het dorp en is omringd met duinen. Het hotel ligt op nog geen 10 minuten lopen van het strand. Heerlijk uitwaaien, fietsen, zwemmen of van de zon genieten? Het is allemaal mogelijk op Schiermonnikoog. Op zoek naar sfeer, gemoedelijkheid en rust? We heten u van harte welkom!

Met een historie van méér dan 100 jaar is Hotel Duinzicht inmiddels een begrip op Schiermonnikoog.

Lees het verhaal van Hotel Duinzicht


Bekijk onze kamers Boek direct online

Sfeervol, comfortabel en gemoedelijk

Bij Hotel Duinzicht Schiermonnikoog beloven een onbezorgd en uniek verblijf. Het sfeervolle hotel beschikt over meer dan 40 kamers én een restaurant. Gezellig dineren bij de haard… of toch liever ontbijten op het terras? We verzorgen het voor u!
Voor de nodige ontspanning kunt u bovendien gebruik maken van onze sauna.

De typische “Schiermonnikoger eilandsfeer” is doorgetrokken in het hele hotel en wordt vaak ervaren als een oase van rust en gemoedelijkheid.

Waar we het meest trots op zijn? Onze gastvrijheid!

Laat u verrassen door de gastvrijheid van Schiermonnikoog én Hotel Duinzicht. Met een 8.5 op Hoteliers.com een echte topper op het eiland.

 

Een centrale ligging op Schiermonnikoog

Hotel Schiermonnikoog? Bij Hotel Duinzicht zit u goed! De unieke locatie aan de rand van het dorp geeft u de mogelijkheid om binnen 2 minuten naar het dorp te wandelen en binnen 10 minuten naar het strand. Ook de fietsverhuur is om de hoek. Vanaf het centraal gelegen Hotel Duinzicht trekt u er eenvoudig op uit om de stranden (zowel de Waddenzee als de Noordzee), de natuurgebieden of andere bezienswaardigheden te verkennen.


Bekijk onze kamers Boek direct online