Hotel Schiermonnikoog

Een Hotel op Schiermonnikoog boeken? Op zoek naar het eilandgevoel? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Hotel Duinzicht ligt aan de rand van het dorp en is omringd met duinen.

Het Hotel ligt op nog geen 10 minuten lopen van het strand. Heerlijk uitwaaien in de duinen, fietsen door de kwelders, zwemmen in de Noordzee of gewoon genieten van de zon? Schiermonnikoog heeft het. Ons 3-sterren Hotel voorziet in alle overige gemakken. Geniet van rust, heerlijk eten en de gastvrijheid van de eilanders.

We heten u van harte welkom!

Bekijk onze kamers
Boek direct online
Banken

Hotel Schiermonnikoog – Sfeervol, comfortabel en gemoedelijk

Hotel Duinzicht Schiermonnikoog bezorgt u en uniek verblijf. Het sfeervolle Hotel beschikt over meer dan 40 kamers én een restaurant. Gezellig dineren bij de haard… of toch liever ontbijten op het terras? We verzorgen het voor u.

Voor de nodige ontspanning kunt u bovendien gebruik maken van onze sauna. Kiest u voor een tuinkamer dan heeft u een eigen terrras anders krijgt u een eigen balkon.

De typische “Schiermonnikoger eilandsfeer” is doorgetrokken door het hele Hotel en wordt ervaren als een oase van rust en gemoedelijkheid.

Laat u verrassen door de gastvrijheid van Schiermonnikoog én Hotel Duinzicht. Met een 8.5 op Hoteliers.com een echte topper op het eiland.
 

Het Hotel op Schiermonnikoog met meer dan 100 jaar ervaring.

Met een historie van méér dan 100 jaar is Hotel Duinzicht inmiddels een begrip op Schiermonnikoog.

Lees het verhaal van Hotel Duinzicht
 

Een centrale ligging op Schiermonnikoog

Een Hotel Schiermonnikoog waar alles dichtbij is? Door de unieke locatie aan de rand van het dorp bent u wandelend binnen 2 minuten in het dorp en binnen 10 minuten op het strand. De fietsverhuur is gelegen op nog geen 50 meter van het Hotel. Vanaf het centraal gelegen Hotel Duinzicht trekt u er eenvoudig op uit om de stranden (zowel de Waddenzee als de Noordzee), de natuurgebieden of andere bezienswaardigheden te verkennen.

Zowel het dorp als het strand op loopafstand.

Lees hier meer over het eiland Terschelling!

Schiermonnikoog Foto

Boek uw Hotel Schiermonnikoog voordelig online

Een heerlijk weekendje Schiermonnikoog boekt u eenvoudig en voordelig online. Profiteer van 5% boekingskorting wanneer u uw reservering met iDEAL voldoet. Kies voor een week Schiermonnikoog om er echt even helemaal tussen uit te zijn.

Bekijk onze kamers
Boek direct online

Gerelateerde pagina’s